Томислав Русев: Благодаря на всички, каузата ни е безценна

dsport.bg

Томислав Русев изказа своята благодарност към всички, които се включиха в благотворителния търг на Дарик радио, dsport.bg и Ники Кънчев шоу. Той сподели, че каузата на надпреварата е безценна - първо да се помогне на деца в нужда, и второ да се обединят всички страни на футбола.

Водещият на "Спортното шоу на Дарик" също така сподели, че се чувства доста нестандартно в ролята си на треньор, но пък му е било много приятно да работи с хора, като Цанко Цветанов, Христо Йовов, Благой Георгиев, Христо Янев, Велизар Димитров.
"Чувствам се нестандартно в ролята на треньор. Сигурно, ако съм треньор ще си избия отбора и затова най-вероятно не съм станал такъв. Радвам се, че всичко това се случи, хората са тук. С малки изключения. Благодаря на всички, които се отзоваха. Каузата си струва - правим го за децата. Другата кауза пък е да обединим всички страни на футбола. Тя е безценна. Дойдоха бивши футболисти, съдии, треньори и журналисти. Това са всички, които реално са във футбола, без собствениците, разбира се. За мен е удоволствие да водя този отбор. Тези момчета са постигнали много, били шампиони на България, играли са в Европа. Капитанът ми е четвърти в света - Цанко Цветанов. Треньор съм на Христо Йовов. Коментирал съм му толкова голове, и онзи, след който бе наречен Бижутера. Истинско удоволствие. Кеф е да съм с момчета като Благо Георгиев, Христо Янев, Велизар Димитров", обясни Русев.

Журналистът също така изрази съжалението си, че част от поканените не успяха да присъстват на събитието поради различни причини, но пък бе изключително доволен от организацията на мероприятието.
"Съжалявам, че Георги Иванов не успя да дойде. На вратата липсваше и Гошо Петков, но го е повалило вирусно заболяване. Оценявам това, че той дойде на турнира. Лео Бианки се прави добре. В тима ми има и читател на dsport. Имаме и дама, която дойде директно от Щатите. Тя показва солидни качества. Съдиите показаха, че са страшно организирани. От треньорите съм приятно изненадан. Разбира се, липсва Петър Хубчев. Но пък Загорчич, Стамен Белчев, Милош Крушчич са тук", каза Русев.

Треньорите триумфираха в Благотворителния турнир на dsport

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още