Тони Здравков: Надявам се до сряда да привлечем още един-двама (ВИДЕО)

dsport.bg

Царско село се надява да привлече един-двама нови футболисти до сряда, разкри треньорът Антони Здравков. Отборът започна подготовка със 17 футболисти, но води преговори с няколко играчи. Здравков си постави цел тимът да завърши на по-високо от 9-то място през новата кампания. Според него най-добрият вариант за българското първенство е да се запази сегашният формат, но с 16 отбора.

"Започваме със 17 човека подготовка. Надявам се да привлечем още един-двама. Знаете, че селекцията е отворен процес, но съм спокоен. В момента провеждаме разговори и съм сигурен, че скоро ще се окомплектоваме. Разполагаме с двама вратари и в момента не търсим на тази позиция. Нямаме поставени цели, но моето желание е да бъдем по-напред от предишния сезон. Водим преговори с българи и с един чужденец, убеден съм, че ще са пололжителни преговорите. Когато човек е професионалист, няма значение от коя страна идва и дали е българин или чужденец. Завършихме 9-ти миналия сезон, идеята ни е да сме по-нагоре, всичко зависи от нас. Аз лично харесвам формата, добър е, за мен с 16 отбора е най-доброто нещо", заяви Здравков.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още