Тотнъм и Уест Хем искат нулев сезон във Висшата лига

| Англия

Тотнъм и Уест Хем призовават сезонът във Висшата лига да бъде анулиран.

В петък от ФА официално заявиха, че мачовете в Англия се отлагат до началото на месец април заради разпространението на коронавируса.

Официално: Спряха Висшата лига до 3 април

Веднага след обявяването на решението много клубове са изявили желание английският шампионат да бъде завършен, според репортера Мартин Липтън. Той обаче добавя, че два отбора са пожелали сезонът в Англия да бъде анулиран.

В Twitter Липтън написа: „Повечето от клубовете от Висшата лига смятат, че сезонът трябва да бъде завършен. Два клуба са поискали той да бъде анулиран. Това обаче не е в дневния ред към този момент“.

Според Еван Маккена въпросните отбори са Тотнъм и Уест Хем, които заемат съответно 8-о и 16-о място в класирането.

В Twitter той споделя: „Уест Хем и Тотнъм искат сезонът във Висшата лига да е нулев“.

Всички мачове в Англия бяха отложени до 3 април. Срещите от Серия А, Ла Лига и Лига 1 също няма да се състоят през следващите две седмици.

Серия А няма да се поднови до 3 май?

Спряха Ла Лига за две седмици

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още