Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира трансферната политика на клуба. Той заяви, че има баланс между пристигащи и напускащи футболисти. Наставникът на „сините“ допълни, че се спазва много строга финансова граница.

„Няма други нови футболисти. Нямаше да взимаме десен защитник, ако Драган беше останал. Казах, че можем да си позволим едно попълнение най-много. При нас трябва да има баланс между напускащи и пристигащи. Под никаква форма не мога да нарушавам финансовия баланс на клуба. Напускащите са равнопоставени на влизащите", заяви Мъри.

„Спазвахме изключително стриктно финансовата политика на клуба. Имаме бюджет, от който не искаме да излизаме под никаква форма. Левски е в изключително тежка ситуация, която трябва да се решава. Ако имате предвид надграждането да бъде с нови футболисти, това е невъзможно“, добави той.

„Левски може да се стреми да надгражда с тези футболисти, с които разполага. Не трябва да живеем на позитивизма, който оставихме през миналата година. Не трябва да си мислим, че сме стигнали до максимума на нашите възможности. За мен по-важно е да избегнем фалит".

„Търсим атакуващи опции. Имаме нужда там от подсилване. Разполагаме с трима нападатели, други чисти нямаме. Повече ми се иска да намерим опция на десния фланг, където да създадем повече скорост. Марин Петков може и да играе като централен нападател, там нямаме притеснения“, каза още Стоилов по темата.

Стоилов: Най-голямата загуба ще е за Филип Кръстев, ако не остане в Левски

Левски ще има втори отбор през следващия сезон

Мъри Стоилов: Целите са високи – шампионска титла и групи на евротурнирите (ВИДЕО)

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS