Треньорът на Нант Антоан Комбуаре обясни защо не се е стигнало до трансфер на българския национал Филип Кръстев във френския елитен отбор. Това стана на представянето на новия футболист на "канарчетата" Матис Албин, като до него не беше бившият футболист на Славия и Левски Кръстев, въпреки че за него е било постигнало съгласие с белгийския Ломел за взимане под наем и откупуването му по-късно.

"Просто е. Разбрахме се за парите със "Сити Груп". Играчът пристигна тук със съветниците си… и цифрите вече бяха съвсем други. Аз нямам повече търпение за това, познавате ме. Правим усилия, но в даден момент прекъсваме всичко", коментира Комбуаре.

"Има хиляди клубове, стотици играчи. Не е страшно, това е част от преговорите. Понякога се получава, друг път - не. Минаваме бързо към нещо друго. Трябва преди всичко да уважаваме най-вече думата си. Един път като сме се разбрали, подписването на договора трябва да е само формалност", обясни Комбуаре за пропадането на сделката за Филип Кръстев, който ще продължи да си търси нов отбор за новия сезон.

Трансферът на Филип Кръстев в Нант пропадна заради Сити Футбол Груп

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS