Трима от Формула 1 също са под карантина

| Формула 1, Спорт

Човек от екипа на МакЛарън и двама от тима на Хаас са под карантина в Мелбърн заради коронавируса. И тримата са показали симптоми, присъщи за COVID-19 и веднага са им били направени необходимите тестове, след което са изолирани под карантина в хотелите си.

Гран При на Австралия с публика, въпреки световната епидемия

През следващия уикенд трябва да се проведе състезанието за Голямата награда на Австралия във Формула 1. В понеделник изпълнителният директор Андрю Уестакот бе категоричен, че състезанието ще се проведе и не може да се мисли за отмяна или отлагането му.

Гран при на Бахрейн ще бъде без публика

Но ако някой от тримата членове на Макларън и Хаас се окаже заразен с вируса и то след контекти  множество хора преди старта в Мелбърн, ситуацията може и да бъде преразгледана.

На живо: Коронавирусът и спортът, последни новини

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още