Турнирът Грабни Купата идва във Варна този уикенд 

dsport.bg

Тази събота и неделя ще се проведе поредното издание на турнира „Грабни Купата”. Домакин ще бъде варна. Право на участие придобиват следните 13 отбора: AFC The Unity, Grey Goose, Red Partners, Автосервиз Тандем, Албион, Бирите, Извънземните, Инголщат, Камчия Дългопол, Лудата банда, Порто Ди-Ес, ФК Ария, ФК Любимец 13, както и всички отбори (максимум 16), които  извършат своята регистрация за турнира до 23.59 ч на 10 юни 2021 г. /четвъртък/.
Турнирът ще се проведе на 12 и 13 юни 2021 г. в гр.Варна, НСБ „Спорт палас“ на терени с естествена трева.
12 юни 2021 г. /събота/
13.30 ч. – пристигане на отборите на мястото на провеждане
14.00 ч. – официално откриване и жребий
14.10 – 14.25 ч. – проверка на отборите, инструктаж и получаване на фланелките
14.30 ч – 18.30 ч. – срещи в групите
13 юни 2021 г. /неделя/
9.30 – 12.45 ч. – четвъртфинали , полуфинали и финали
12.45 ч. – награждаване
 
По време на турнира отборите играят със собствена екипировка. В полуфиналните и финалните срещи отборите играят задължително с фланелките получени преди турнира или с отличителни потници с логото на турнира. Футболните обувки трябва да са с равна подметка или „стоножки“. Не се допуска участие с футболни обувки с бутони.
Отборите имат право на максимум 3 промени спрямо състава, регистриран за участие. Новите състезатели трябва да бъдат записани в списъка-декларация на отбора, представен на проверката преди началото на турнира.
По регламент в отборите нe се доупуска участие на състезатели картотекирани за сезон 2020/2021 в професионалните Първа и Втора лига и аматьорските Трети лиги на  Националното първенство  по футбол в България. При констатирано участие на такива състезатели по време на турнира ще се присъжда служебна загуба на отбора.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още