Уилиан не е водил преговори с Тотнъм и Арсенал

| Англия

Агентът на Уилиан – Киа Йоорабчиан отрече информациите, че са водени преговори с Тотнъм и Арсенал.

Договорът на бразилския футболист с Челси изтича в края на сезона и след това той ще напусне „Стамфорд Бридж“ като свободен агент.

31-годишният футболист е свързван не само с Тотнъм и Арсенал, но също така с Пари Сен Жермен и Ювентус. Дори се смята, че „бианконерите“ са готови да му предложат тригодишен договор.

Уилиан иска именно контракт за срок от три години, за да подпише с някой клуб. От Челси му предлага нов двугодишен договор и това е основната причина той да откаже да подпише със „сините“.

„Политиката на Челси позволява за играчи на 30-годишна възраст да бъдат предлагани само двугодишни договори и това е причината да не може да постигнем споразумение. В момента той е играч на Челси и има договор с клуба до края на сезона. Мисля, че не е учтиво да говорим в този момент за трансфер на Уилиан в друг отбор“, коментира Йоорабчиан.

„Не сме водили преговори нито с Тотнъм, нито с Арсенал, нито с друг отбор“, добави той.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още