Юнайтед връща милиони, ако сезонът не се доиграе


Манчестър Юнайтед ще трябва да върне няколко милиона паунда, ако сезонът във Висшата лига не се доиграе заради пандемията от коронавирус. Според английските медии сумата възлиза на над 6 млн. лири. 

Манчестър Юнайтед планира да започне тренировки на 10 април

Както е изввестно сезонът в Англия е спрян и трябва да се поднови в края на април. Все още обаче не е ясно дали това ще стане и дали мачовете ще се играят пред публика или пред празни трибуни. Стигне ли се до решение да няма зрители на двубоите до края шефовете на клуба са готови да компенсират привържениците си.

Ръководството на "червените дяволи" е заделило около 6 милиона паунда, за да може да компенсира общо 50-те хиляди собственици на абонаментни карти. До края на кампанията Юнайтед има общо 4 мача на своя "Олд Трафорд".
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още