Юнайтед връща пари на феновете си заради коронавируса

Манчестър Юнайтед ще връща пари на феновете, които имат сезонни билети, но няма да могат да гледат мачовете на тима до края на сезона заради коронавируса. Това бе официално съобщено от ръководството на "червените дяволи".

Отборите във Висшата лига подновяват тренировки

До края на сезона Юнайтед има 4 домакински двубоя, но те ще се проведат без публика заради пандемията. Поради тази причина шефовете на клуба ще върнат част от стойността на сезонните бители на притежателите им.

Спряган за следващия Пол Скоулс се оказа ненужен на отбор от Лига 2

"Споделяме вашето разочарование, че няма да можете да гледате Юнайтед от стадиона. Но използваме възможността да ви насърчим да оказвате постоянна и лоялна подкрепа от комфорта и безопасността на вашия дом", се казва в обръщението на английския гранд.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още