Уникална награда - някой ще гледа финала на Евро 2020 от апартамент на "Уембли" с гледка към терена

Емил Евтимов Емил Евтимов

Легендарният "Уембли" ще бъде домакин на финала на Евро 2020 и със сигурност всеки футболен фен мечтае да бъде сред зрителите на митичния стадион. Едва ли обаче дори сте сънували това, което ще се случи на двама щастливци по време на мача на 12 юли 2020 година.

Избран късметлия от томбола на популярния сайт за резервации на хотели Booking.com ще получи наистина уникална награда - да гледа финалния мач на Европейското заедно със свой близък от специално изграден апартамент на самия "Уембли" с панорамна гледка към стадиона!

Щастливата двойка ще има на разположение огромна спалня, както и "балкон" с две огромни кресла, от които да гледа мача по най-добрия възможен начин. Щастливците ще имат и шанса да спят на стадиона, а сутринта да се освежат в съблекалните на отборите и да се насладят на специално приготвена закуска на терена.

За съжаление България не се включва в томболата, но от нея могат да се възползват българите, живеещи във Великобритания, Германия, Франция или Дания. Единственото условие е участниците да осъществят резервация в сайта до 31 март 2020 и да отбележат, че имат желание да влязат в томболата за уникалното преживяване.

Посланик на компанията е европейският шампион от 2008 Давид Вия, който ще прави компания на спечелилата двойка по време на финала. Именно той представи дизайна на апартамента на "Уембли".

"Уембли е един от най-легендарните стадиони в световния футбол за играчи и фенове. Така че шансът да останеш в този апартамент в нощта на финала и да преживееш невероятната атмосфера е наистина преживяване веднъж в живота! Очаквам с нетърпение да срещна щастливите победители на 12 юли следващата година."

Нощувката за финала няма да бъде единствената награда в томболата. Друга щастлива двойка ще има същото преживяване, но за втория полуфинал на 8 юли.

Отделно ще бъдат раздадени още 745 награди, включващи два билета и нощувки за различни мачове от Евро 2020.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още