Устойчивост и опазване на климата: Байерн преминава към дигитални билети

dsport.bg

Веднага след като развитието на пандемията позволи връщане на феновете по трибуните, Байерн ще премине към дигитални билети. Феновете ще могат да избират какъв билет да използват за влизането си на стадиона, но от баварския тим ще продават билетите само онлайн с цел опазване на околната среда. 

„Тъй като устойчивостта, опазването на ресурсите и намаляването на емисиите на СО2 са важни въпроси за Байерн и при издаването на билети, ние решихме да не използваме хартиени билети. Освен че спестява производството на пластмасови и хартиени билети, комуникацията по електронната поща елиминира около 350 000 печатни писма. Това е ценен принос в борбата за опазването на климата и опазването на ресурсите", заяви финансовият директор на клуба Ян-Кристиан Дрезен.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още