В Англия: Инспектори следят за спазването на правилата по време на тренировка

| Англия

Клубовете от Висшата лига подновяват тренировки днес, вторник. Инспектори ще бъдат изпратени до тренировъчните бази на тимовете, за да се следи за стриктното спазване на предписаните мерки.

Отборите във Висшата лига подновяват тренировки

Даден клуб може да вземе предимство пред останалите, ако провежда по-дълги от позволеното времетраене тренировки или пък организира тактически срещи на закрито.

Инспекторите ще имат задачата да следят и за изпълнението на редица други правила, като при нарушение ще бъдат налагани сурови глоби.

Дата за възобновяването на Висшата лига все още няма. Най-рано тя ще стане ясна следващия четвъртък.

Към момента продължава тестването на футболистите за COVID-19. Броят на положителните проби ще бъде публична информация. В тайна ще се пази единствено името на клуба и на заразения футболист.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още