Сериозни мерки предвижда ръководството на ЦСКА по повод слабата игра на отбора в Стара Загора, първата загуба там от 29 години насам и вече сериозното отдалечаване на тима от челните позиции в лигата.

Феновете на ЦСКА: Люпко вън, Люпко вън!

Индикациите обаче сочат на този етап гнева да бъде насочен към част от футболистите, не към старши треньора на ЦСКА Люпко Петрович. Твърде вероятно е да бъде потърсен начин да се стигне до раздяла с играчи, които по преценка на ръководство и треньорски щаб не показват играта, която е необходима за отбор като ЦСКА. В употреба вероятно ще влезе футболния термин „рязане на глави“, което може да означава тази крайна мярка.

Въпреки нееднократните скандирания на публиката на „червените“ вчера на стадиона в Стара Загора, призоваващи сръбския наставник да се оттегли, собственика на ЦСКА Гриша Ганчев засега не смята да предприема подобен ход.

Слаб ЦСКА загуби в Стара Загора, Берое с първа победа след 29 години

Голяма е вероятността Тиаго Родригес да бъде една от първите жертви на спортно-техническата чистка, която се задава на „Българска армия“. Португалецът разочарова за пореден път от началото на този сезон, въпреки, че в последните мачове отново му бе даден шанс.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS