Футболистите на Етър стартираха днес третия си етап от подготовката за пролетния полусезон. Преди това целият отбор премина задължителните тестове за коронавирус. Резултатите от всички тестове са отрицателни.

Следобяд отборът поднови тренировките си, като първото занимание бе на терена „Трифон Иванов” до Спортното училище. До началото на първенството подготовката ще протече в домашни условия, като остава да се изиграе още една контролна среща – на 9 или 10 февруари срещу „Янтра” (Габрово).

Поредица от контролни срещи ще изиграят през тази седмица юношеските формации на Етър на терена до Спортното училище. Тази вечер от 18:30 ч. 17-годишните етърци срещат третодивизионния „Янтра“ (П. Тръмбеш). Утре във В. Търново гостуват подрастващите футболисти от Белица (Килифарево), Дунав (Русе) и Национал (София), като срещите са от 9, 11 и 13 часа.

В четвъртък от 18:30 часа дублиращият отбор на Етър посреща Янтра (П. Тръмбеш), а в петък 18 и 14-годишните “виолетови” надежди са домакини, съответно на „Белица“ и „Аристон“ (Русе). В събота тимовете на „Етър“ във възрастовите групи U17 и U16 приемат отборите на „Янтра“ (Габрово) от 10 и от 12 часа. Същия ден от 14:00 ч. „Етър-2“ е домакин на „Локомотив“ (Дряново).

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS