В Хетафе не очакват последствия от неявяването на мача срещу Интер

| Испания, Лига Европа

Президентът на Хетафе Анхел Торес заяви, че в клуба не очакват да има последствия от неявяването на мача срещу Интер в първия осминафинал от Лига Европа.

„Няма да играем, няма да пътуваме до Италия, това вече е решено“, коментира Торес.

„Очакваме новини от УЕФА. Гарантирано е, че Хетафе няма да пътува до Италия. УЕФА трябва да реши как ще процедира“, добави той.

„Не разбирам защо трябва да бъдем отстранени от турнира. Това е извънредно положение. Първо е здравето, а след това спорта“, продължи президентът на Хетафе.

„Относно решението имам пълната подкрепа на старши треньора Хавиер Бордалас. Аз нося отговорността и мисля, че постъпваме правилно.“

„Не се интересувам от последствията. Това, което ме интересува е да не внасяме повече инфекции в Испания.“

„Не знам какво правят от УЕФА и какви решения мислят да взимат. При нас няма притеснения. Ние тренираме. Животът продължава“, каза още Анхел Торес.

Хетафе отказа да пътува до Милано

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още