В Левски работят по План Б, преговарят със спонсор

dsport.bg

Ръководството на Левски работи по план "Б", ако сделката с придобиването на клуба от страна на Джоузеф Диксън пропадне. Това разбраха dsport и Дарик радио.

Ръководството на Левски начело с Наско Сираков е провело днес разговор за спонсорство с известна българска компания. Дългата работната среща може да доведе до евентуалното оформяне на договора.

Левски е запознал комапнията с необходимостите, които има футболният клуб. От фирмата са отговорили, че ще прегледат информацията и ще видят дали ще продължи сътрудничеството между двете страни. Става въпрос за степенуване на приходите на Левски от страна на компанията. 

Фирмата е приела всичко съобщено от Левски и ще проведе проучване на състоянието на клуба. Тук става въпрос за план "Б", който включва най-належащите плащания на "сините". В него влизат и приходи от абонаментни карти.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още