Валентина Иванова: Почти винаги има промени в съчетанията, съобразяваме се със съдиите (ВИДЕО)

dsport.bg

Личната треньорка на Стилияна Николова - Валентина Иванова, говори след изпълнението на обръч и топка на Николова, както и на Ева Брезалиева на Световната купа в "Арена София". 

„Има какво да се желае, допускат се все още грешки. Състезателките още се притесняват. С всяко следващо състезание вървим нагоре и напред“, каза Иванова след първите изпълнения. 

„Има смесени чувства. В първото съчетание всички са по-притеснени и след това влизат в състезанието и второто съчетание винаги е по-добро за момента“ призна тя.

„Като цяло базата на обръч и топка е с по-високи стойности в критериите на някои майсторства. На другите два уреда – лента и бухалки, може би няма да са чак толкова високи оценките, защото самите стойности са по-ниски в майсторствата. Да си пожелаем да ги изиграят както трябва“, направи сравнение между изпълненията Валентина Иванова.

„На Ева е дебют в България. Тя е била на Световни купи при жените. Не знам какво е изиграла, защото имаше една състезателка между тях. Говорихме си, след като Стили приключи първото изпълнение. Мисля, че е нормално това да се случва при Ева, защото най-трудно се играе тук“, каза тя за изпълнението на Ева Брезалиева.

„Горда съм, че съм работила и с Ева, Радина Томова, София Иванова, и резервата на ансамбъла, дори Женина Трашлиева навремето сме работили заедно. Горда съм, разбира се“, не скри гордостта си Валентина Иванова.

„Най-вече им пожелавам да бъдат спокойни и да слушат треньорите си, защото това, което казват треньорите, винаги помага на състезателките и да си изиграят съчетанията както трябва“, каза Иванова относно ансамбъла, който ще играе с пет обръча по-късно днес.

„Винаги почти има промени след състезанията, защото се съобразяваме със съдиите. Съобразяваме се с това какво виждат съдиите и дали го виждат и какво бихме променили, за да може състезателката да получи нужната оценка“, завърши треньорката на Стилияна Николова.

Бранимира Маркова: По-добре грешките да стават на подиум тренировката, отколкото на самото състезание

Маевска: Направихме леки промени, концентрацията е най-важна

Грациите с добра подиум тренировка преди Световната купа в София

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ