Валери Божинов: Аз съм оптимист за Левски, не търся други отбори (ВИДЕО)

dsport.bg

Валери Божинов говори за бъдещето си и за ситуацията в Левски след детския турнир в памет на Георги Марков. "Аз съм оптимист. Аз съм човек, който вярва, че нещата ще се оправят. Няма по-велико нещо от нашия клуб, от феновете. Под какво форма, не знам. Но съм сигурен, че нещата ще се оправят. Левски ще се стабилизира. Благодаря на г-н Сираков, че ми дадоха възможност да остана и да тренирам. Думата "благодаря" не струва пари. Аз не търся други отбори на този етап. Искам да се подготвя добре. Да мога да помогна с каквото мога на клуба. Няма по-велико нещо от Левски", заяви Божинов.

"Още един път благодаря на момчетата за професионализма. Тези хора, които работят в клуба, те идват с желание, с воля. Всеки идва и работи със сърце. Левски е кауза. Аз съм техен съотборник, но искам да им благодаря. В тежката ситуация идват тренират. Чакаме позитивни новини. Живко Миланов също ми позволи да тренирам. Левски ми е на сърце, този велик клуб", сподели Божинов.

Джо Диксън с писмо за ситуацията в Левски

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още