Венгер обвини Байерн в лъжа: Те ме потърсиха, не обратното!

| Германия

Любопитна става сагата около евентуалното акостиране на Арсен Венгер като треньор на Байерн. Французинът бе споменат като един от вариантите моментално след уволнението на Нико Ковач като дори бе считан за основен кандидат.

Последва обаче интересно твърдение от Байерн - че самият Венгер е звънял на изпълнителния директор Карл-Хайнц Румениге, за за предложи услугите си, но е бил отрязан от боса на баварците.

Байерн отряза Венгер

Сега обаче Венгер реагира на казаното от германския колос и директно каза, че е лъжа. "Това е изненадваща история", каза френският специалист пред "beIN Sports" и обясни, че Румениге го е потърсил. В този момент обаче Венгер не е можел да вдигне. "От учтивост върнах обаждането и говорихме максимум 4-5 минути. Казах му, че трябва да помисля и че имам нужда от малко време. Заедно решихме да се чуем отново следващата седмица. Това е истинската история."

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още