Веселин Мишев: Кабаков подари своя тениска от Шампионска лига

Инес Павлова Инес Павлова

Един от най-добрите ни странични рефери в последните години Веселин Мишев се включи в благотворителния турнир на Дарик радио и dsport.bg и даде своята оценка за инициативата. Арбитърът, който сложи край на професионалната си кариера след близо 300 мача на елитно ниво, разказа и за подаръка, който е направил Георги Кабаков за инициативата:

"Партито на терена приключи, но аз ще остана близо до съдийството, защото това ми е голямата любов. Едно обединение между фенове, съдии, журналисти, треньори е много полезно, защото ние произвеждаме футбола. Искам да похваля най-добрия ни съдия Георги Кабаков, който предостави на благотворителния търг фланелка, с която е свирил в Шампионска лига с автограф на всички съдии. Не е най-важното ние да спечелим, а децата."

Чуйте още какво каза Веселин Мишев за съдиите, които са играли на професионални ниво.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още