Винисиус е отрицателен за COVID-19

| Испания

Младата звезда на Реал Мадрид Винисиус Жуниор е дал отрицателна проба за COVID-19, твърди AS, позовавайки се на собствени източници. Бразилецът бе тестван още в четвъртък, но нещо в изследването му се обърка и нямаше категоричен отговор дали е болен от коронавирус или не, въпреки че не проявява никаква симптоматика на заразата. Поради тази причина се наложи той да бъде тествам повторно.

Винисиус с грешка при проба за COVID-19, чака втори тест

След неубедителния резултат от теста преди двубоя на Реал с Алавес футболистът беше отпратен у дома, където да изчака резултата от повторното тестуване. Мадридският клуб задейства процедурата по поставяне под карантина на футболиста, докато не се изяснят нещата.

След като повторният му тест е отрицателен, той ще може да се присъедини към своите съотборници и да вземе участие в мача срещу Алавес в петък.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още