Висшата лига няма да бъде подновена преди 1 юни

Висшата лига на Англия няма да бъде подновена преди 1 юни. Това съобщи "ВВС". "Заради епидемията от коронавирус спортът в страната е прекратен, като се очакваше в най-скоро време да има яснота около бъдещето на шампионата.

Целият следващ сезон без публика в Премиършип?

Местното правителство обяви, че професионалният спорт на Острова е преустановен поне до началото на следващия месец, дори и пред празни трибуни. Властите в страната публикуваха доклад от 50 страници, по който да се води населението, за да могат строгите мерки евентуално да бъдат разхлабени.

Според документа отварянето на стадионите и залите ще доведе до струпването на големи тълпи от хора, което няма как да бъде одобрено от правителството. Подновяването на различни събития, спортни и културни, ще бъдат възможни, чак след като "намалее броя на инфектираните".
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още