Волейболистка призна, че печели в пъти повече от голи снимки в интернет

dsport.bg

Бразилската волейболистка Кей Алвес призна, че печели в пъти повече от провокативните си снимки, които качва в платформата за възрастни OnlyFans, отколкото от практикуването на спорта професионално.

Паралелно с волейбола, 22-годишната красавица е много активна в интернет. Тя има 2.3 милиона последователи в Instagram и припечелва допълнително от там.

Тя играе в Осаско и националния отбор на Бразилия. Все пак пред O Globo Алвес заяви твърдо, че волейболът ѝ остава основен приоритет, макар че няма намерение да се отказва от OnlyFans.

„Вече трета година се занимавам професионално с волейбол и се смятам за професионален спортист. Нещата извън волейболното игрище започнаха да ми носят сериозни приходи. Затова отделям малко повече време в тази своя паралелна кариера. Дали ми харесва или не, изкарвам повече пари в интернет. Все пак съм спортист и благодарение на волейбола станах известна в социалните мрежи. Едновременно съм спортист, модел и инфлуенсър. Печеля 50 пъти повече от дигиталните платформи, отколкото от интернет. Най-много приходи идват от OnlyFans. Там таксата за последователите ми е фиксирана за месец“, сподели Алвес.

„Обичам повече да играя волейбол, отколкото да се снимам. Затова няма да спра да практикувам спорта, въпреки че имам такава възможност от финансова гледна точка“, добави тя.

Алвес призна, че би участвала в известен риалити формат в родината си Бразилия, така че да увеличи популярността си в социалните мрежи.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още