Всички в Евертън под карантина

Целият отбор на Евертън, както и треньорският щаб са под карантина по препоръка на лекарите. Причината е, че един от играчите е показал симптоми за заразяване с коронавирус. За момента не е ясно кой е той.

"Футболен клуб Евертън потвърждава, че като взети превантивни мерки, целият състав на първия отбор и треньорския щаб са в период на самоизолация по съвет на лекарите. Стъпките са взети, след като играч от първия отбор сподели за симптоми на коронавируса. Клубът е в редовен контакт с въпросия играч и следи състоянието на всички футболисти и щаба", заяви от клуба.

По програма Евертън трябваше да се изправи срещу Ливърпул в мърсисайдско дерби в понеделник. Това обаче няма да стане, тъй като Висшата лига отложи всички мачове до 3 април.

Официално: Спряха Висшата лига до 3 април

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още