Световното първенство в Катар стигна до четвъртфиналите. Борбата за място сред първите четири отбора в света ще започне в петък. Бразилия все още е първият фаворит за спечелването на титлата, според анализа на компанията “Gracenote“.

Бонуси за Световно! 1500 х 50 лв. Всеки ден и 500 лв. Cashback

"Селесао" вече има 25% шанс да спечели титлата, следван от Аржентина с 20%: и двата отбора са потенциални съперници на полуфиналите, ако Бразилия преодолее Хърватия и "гаучосите" Нидерландия.

Следват националите на Португалия с 13% шансове за трофея, което означава и че са първите кандидати да достигнат до финала от другата страна на схемата на турнира.

Следват Нидерландия и Франция с по 11% шансове, както и Англия с 10%.

Хърватия и Мароко имат най-малки шансове да стигнат до финала.

"Gracenote" прогнозира, че Аржентина ще победи Нидерландия, а Бразилия ще елиминира Хърватия. Според тази прогноза южноамериканският полуфинал ще отиде при бразилците.

От другата страна на схемата прогнозата е Франция да празнува срещу Англия, а Португалия срещу Мароко. Според тази прогноза португалците ще отстранят настоящите шампиони на полуфиналите.

Бразилия ще победи Португалия на големия финал.

"Gracenote" е услуга за обработка на данни, собственост на Nielsen, информационна компания, която е един от световните лидери в областта на измерването на пазарния дял.

Как Хари Магуайър си оправи главата, за да докаже, че критиците му грешат?

Арестуваха двама за обира на дома на Стърлинг

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!