Мароко сътвори голямата изненада на Световното първенство, след като постигна историческо класиране, отстранявайки отбора на Испания.

Уникално Световно с изключителни оферти на efbet.com

Мачът завърши с изпълнение на дузпи, а последната такава бе реализирана от Хакими.

Футболният свят донякъде се радва на отпадането на Ла Фурия най-вече заради тънките сметки, които испанците направиха в последния мач в групата срещу Япония.

След това поражение Луис Енрике беше подложен на тежки критики и няма да е изненада, ако бъде уволнен след провала на първенството.

Основните критики са, че Енрике е допуснал грешка по отношение на състава и че не е взел някои играчи в Катар, като това се отнася особено за Серхио Рамос.

Такава атака се очакваше от страна на хората в Испания, но едва ли Луис Енрике е очаквал, че може да бъде провокиран от играчите на Мароко. В центъра на вниманието бе Хакими, който вкара решителната дузпа, а след това я отпразнува с интересен танц, като в началото никой не заподозря нищо.

В Испания обаче бързо се усетиха какво означава танцът на Хакими и това изглежда провокация за треньора, който не взе Рамос на Световното първенство. Двамата са съотборници в ПСЖ, а в социалните мрежи се появи видео от преди няколко месеца, когато Хакими и Рамос празнуваха гол по един и същи начин, а мнозина смятат, че мароканецът умишлено е провокирал по този начин Енрике.

Кой е Уалид Реграги... човекът, който пише история с Мароко

Масова еуфория в Мароко след победата над Испания (ВИДЕО)

Честит празник, Мароко! (ВИДЕО)

Тънките сметки не излязоха - испанската прокоба продължи и дузпите отново се оказаха фатални за „Ла Фурия“

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!