Отличните игри на Килиан Мбапе в Катар привличат вниманието на световната общественост, а също толкова внимание се обръща и на личния му живот. Най-вече за това с кого се целува един от най-добрите футболисти в света.

Световното е за ВСЕКИ! 1500 x 50 лв. Всеки ден до края на Мондиала

Преди време се писа за трансджендър модел, а в момента в центъра на вниманието е 28-годишният модел Роуз Бертрам, белгийска красавица, за която се твърди, че се е запознала с футболиста в Париж, където е отседнала заради кариерата си на модел, съобщават медиите.

Повече от 900 000 души я следват в Instagram, а сред тях е и Мбапе, който има повече от 77 милиона последователи в своя Instagram.

Невероятно съвпадение обаче е, че преди Мбапе, моделът години наред имаше връзка с бившия играч на ПСЖ Грегъри ван дер Вийл.

Запознават се, когато тя е едва на 17 години, точно по времето, когато той играеше за парижани, а тя има две деца от връзката с него.

Пътищата на Грегъри и Килиан обаче никога не са се срещали в един клуб, защото точно когато Ван дер Вийл напусна ПСЖ, Мбапе пристигна.

Това ли е новото гадже на Килиан Мбапе?

Меси срещу Мбапе - кой е по-добър на 23?

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!