Капитанът на ЦСКА Петър Занев заяви, че през последните години отборът губи точки срещу непретенциозните отбори и точно това им изяжда главата.

„Валентин Антов е много интелигентен футболист, който израстна през последната година. Неговото отсъствие трябва да се компенсира от момчетата, които ще влязат на неговото място. Това е много добър шанс за останалите футболисти. Имаме добри негови заместници. Виждам потенциал в някой от тях. Това трябва да е следващата крачка в тяхната кариера – да се наложат в състава на ЦСКА и да осъществят след това трансфер в чужбина“, сподели Занев.

„Разделихме се с важни футболисти за нас, но за това сме 25 човека. Всеки един в отбора има нужните качества. Въпросът е да ги покаже в мачовете. Точно това ни изяжда главата в последните години, защото губим точки срещу непретенциозните отбори. Както каза треньорът, трябва да мислим мач за мач, защото нямаме право на грешка и трябва да побеждаваме. Ще подходим напълно концентрирани, за да тръгнем с победа. Няма да е лесно, но всичко зависи от нас“, добави той.

„Приспособяваме се към терена, какъвто е. Отборът, който по-бързо се приспособи към условията, той ще победи.“

„Думата напрежение не я харесвам особено. Има вълнение и нетърпение. Аз винаги, когато започва първенството го очаквам с нетърпение. Очаквам го с нетърпение да започне“, каза още капитанът на „червените“.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS