Бразилският защитник на Лион Рафаел не се изказа особено ласкаво към своя сънародник Неймар, който играе в ПСЖ. Той даде интервю са ESPN, в което заяви, че нападателят трябва да работи още много извън терена, за да се превърне в лидер на бразилския национален отбор.

"Бразилия има нужда от Неймар. Това е абсолютно сигурно, но той трябва да се подобри много извън терена. Надявам се да го направи и ако успее ще имаме огромен шанс да печелим благодарение на него. Опитах да говоря с него и да му кажа истината, но понякога хората не искат да вучат истината", каза Рафаел.

"Той може да прави страхотни неща на терена, ако е съсредоточен. В този случай смятам, че е най-добрия играч в света. Но мисля, че футболист не е негов приоритет днес. Има толкова много неща около него... Той вярва, че не е нужно да работи здраво, за да е добър. Знам, че му е трудно да слуша. Опитах се да говоря с него, да му кажа истината. Той иска да чува само: "Ти си добър, ти си магьосник". Искат само комплименти, но животът не е такъв. Той трябва да слуша повече хората около него и ако го направи ще бъде трудно някой да спре Бразилия", каза още Рафаел.

Майката на Неймар изхвърли млад любовник - ходил по мъже
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS