Мажоритарният собственик на Ботев Пловдив Антон Зингаревич отправи официално изявление до жълто-черната общественост. Той увери, че ще направи всичко възможно разочарованието на феновете да остане в миналото. Руският бизнесмен подчерта, че няма да продава клуба и ще вземе радикални решения.

Ето какво каза Зингаревич на феновете:  

„Уважаеми, ботевисти. В качеството си на мажоритарен собственик на футболен клуб Ботев Пловдив и с оглед последните събития, породили разбираемо напрежение сред жълто-черната общност, се обръщам към вас, за да ви уведомя за решенията, които взех:

На първо място искам да споделя, че нямам никакво намерение да продавам Ботев Пловдив. За последните три години такива предложения са ми били отправяни многократно, като всяко едно от тях е било отказвано.

Второ прекрасно разбирам какво означава Ботев за Пловдив, както и осъзнавам мястото, което в момента заема. Разбирам и своето място в създалата се ситуация, която съм решен да реша радикално.

Ще фокусирам изцяло вниманието си върху това да направя нужното Ботев Пловдив да заеме мястото, което му се полага, опирайки се на неговите традиции. С оглед на това държа да ви уведомя, че ще бъде направен цялостен анализ на работата на всички отдели и служители в клуба като всеки един от тях, който некачествено е свършил работата си, ще напусне клуба. Ще направя нужното вашето разочарование да остане в миналото и заедно да се радваме на бъдещите успехи на Ботев Пловдив“.

Ботев Пд привлече Радостин Кишишев

Ботев Пд поднови договора с генералния си спонсор

Илиян Филипов към Зингаревич: Платете си всички задължения към Ботев Пд и върнете акциите за 1 лев

Феновете на Ботев правят среща на ''Колежа'' за ситуацията в отбора и клуба

Станислав Генчев след резила срещу Крумовград: Не мога да предам доверието на хората (ВИДЕО)

Кризата в Ботев Пд няма край, нов срам на ''Колежа'' срещу Крумовград

Нова промяна в ръководството на Ботев Пловдив

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS