Звезда на Уест Бромич призова: Не подценявайте ситуацията

| Англия

Звездата на Уест Бромич Чарли Остин призова хората да не подценяват ситуацията с коронавируса. Той призна, че е имал симптоми на болестта, като дори е вдигнал темперетура от 39,7 градуса. 

Гарет Саутгейт с емоционално писмо към английските фенове

"Чувствах се все едно някой е излял кофа вода върху мен. Бях подгизнал. Преди да започна да чувствам симптомите, в събота, говорих по телефона с майката на жена ми и и казах, че, ако някой от семейството го е хванал, съм аз. Имах чувството, че съм здрав и мога да преборя вируса. Седмица по-късно бих казал, на хората, които на 20-30 години: "Не подценявайте ситуацията. Това е сериозно". Разбирам, че хората, които не са болни искат да продължат с живота си. Същото направих и аз. Но, не мислех, че ситуацията е толкова сериозна. Трябва да сме наясно, че това не е шега", каза Остин.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още