Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира и равенството на своя отбор със Славия 0:0 и скандалните съдийски грешки.

„Това бе опорочен мач. Двата отбора бяха грубо ощетени. Съжалявам за Стегриакис, който получи незаслужен червен картон. Този червен картон повлия негативно и на играта на Лудогорец. Имахме нашите положения, но не ги вкарахме. След червения картон, по стара българска традиция, съдията тръгна да компенсира и ни беше отменен чист гол като ни беше взета победата. Казаха ми, че съдията, който сигнализира за червения картон, е спрял две наши атаки с несъществуващи засади през първото полувреме“, каза Петричев.

„Тези две точки не решават бъдещето на Лудогорец, но се чувстваме ощетени. За съжаление и Славия бе грубо ощетен с червения картон на това младо и талантливо момче. Поздравление за Славия, които постигнаха точката на този стадион. Надявам се да намалеят тези съдийски грешки, защото мачът тръгна добре за публиката, но завърши по този начин“, допълни шефът на разградчани.

„Не би трябвало мачът с Марибор да се е отразил, защото бяха направени доста ротации в състава. Участие взеха момчета, които бяха почивали. Не мисля, че е имало проблем с умора. На мен ми беше ясно, че след този незаслужен червен картон ще ни очаква такова второ полувреме, което видяхме. На полувремето съдията се извини на футболистите на Славия, че е направил човешка грешка. Хубаво е да се извинява, когато е допуснал грешка, но има сериозна поредица допуснати грешки в ущърб Лудогорец. Не съдиите са причина за загубените точки. Проблемите са вътрешноклубни и вземаме мерки да ги решим“, допълни Петричев.

Извънредно: Стойчо Стоев вече не е треньор на Лудогорец

Скандално съдийство занули Лудогорец - Славия

Скандална грешка, изгониха несправедливо вратаря на Славия

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS