Бившият вицепрезицент на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев очаква България да отнесе наказание от 2 мача без публика и финансова глоба за изцепките на феновете по време на евроквалификацията срещу Англия на Националния стадион "Васил Левски".

Той коментира пред Дарик радио и dsport.bg, че се надява УЕФА да се смили и да не ни налага много тежка санкцията за поведението на феновете.
"Чакаме до края на деня УЕФА да обяви наказанието за националния отбор. Надяваме се да не е толкова тежко, колкото се очаква. Аз личо очаквам да ни накажат 2 мача без публика и финансова санкция", каза Фурнаджиев.

Той също така разясни и ситуацията с вписването на Михаил Касабов, като временен президент на БФС. Бившият началник в родната централа допълни, че след като това се случи ще бъде свикан Изпълком, който да определи дата за провеждането на Конгреса.
"Подали сме документи в Търговският регистър за вписването на Михаил Касабов за президент на БФС. Имаше едно изискване от съдията, което вече сме изпълнили. Сега решението кога Михаил Касабов ще бъде вписан в регистъра зависи от съдията, а не от нас. След като бъде вписан той ще свика Изпълком, който ще определи дата за Конгреса. Реално е той да бъде началото на април", обясни Фурнаджиев.

Красен Кралев: Нямам никакво намерение да се кандидатирам за президент на БФС

Решенията на Изпълкома: Касабов президент, Балъков подаде оставка

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS