Берое с кампания за първия учебен ден

dsport.bg

От Берое за поредна година организира кампания за привличането на интереса към отбора сред най-малките ученици. В първия учебен ден от клуба зарадваха множество първокласници от училищата в Стара Загора с тетрадки на отбора, в които има и кратка история на Берое.

Ето какво написаха в официалния сайт на клуба по повод инициативата:

„И тази година Берое отново зарадва всички първокласници в Стара Загора. За единадесети пореден първи учебен ден клубът организира акцията под надслов „На училище с Берое“. Над 1500 първокласници от всички старозагорски училища получиха беройски тетрадки с кратка история на клуба. Идеята на акцията е да се популяризира местният отбор сред най-малките и то в най-специалния за тях ден – първия учебен.

Всички футболисти на Берое, треньорите и всички служители в клуба пожелават много успехи на всички първолаци в училище и се надяват да ги виждат все по-често да спортуват, както и да подкрепят любимия зелен тим на стадиона под Аязмото.

Пожелаваме успешна учебна година на вскички! На добър час!“, написаха от старозагорския клуб.

254 мига от историята на Императора

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още