Боби Михайлов: Още съм президент, но няма да гласувам

dsport.bg

Борислав Михайлов призна, че все още е президент на БФС, но няма да присъства на заседанието на Изпълкома и няма да упражни правото си на глас по време на гласуването за конгрес.

"Според устава аз все още съм президент, защото мога да бъда освободен само от конгрес. Освен това съм и член на изпълкома и като такъв мога да присъствам на всяко заседание, да участвам в гласуванията, но няма да го направя. Когато подадох оставка, по категоричен начин дадох да се разбере, че единственото ми желание е да се оттегля, за да няма напрежение. Така че със сигурност няма да присъствам в четвъртък", каза Михайлов пред колегите от "24 часа".

За четвъртък е насрочен Изпълком на БФС, на който се очаква да бъде обявена датата на извънредния конгрес, който ще се проведе през 2020 година.

Фурнаджиев: Има три възможности за конгрес - февруари, април или май

Тодор Батков: В момента БФС е на един крак

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още