Бойко Борисов от протоколните кадри на МС: Акциите на Левски трябва да са при вас, феновете (ВИДЕО)

| БГ футбол, Левски
test

Министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че акциите на Левски трябва да бъдат във феновете и те да държат управлението на клуба.

„Тук е трудно да се определи кой е по-голям фен на Левски. Ходил съм на повече мачове, отколкото всички заедно. Това са две различни теми. Понеже вие ги обвързахте в една, затова е толкова голям интересът“, така се обърна Борисов към представителите сините привърженици.

„Срещам се с всички. Футболният клуб Левски го е имал, има го и ще го има“, добави той.

„Акциите трябва да са при вас и вие да държите управлението на клуба, така както са Барселона и Реал Мадрид, където феновете имат важна роля. Толкова по модела на управление“, добави той.

„Ние като изпълнителна власт не може да ви отговорим публично. Вие обвързвате двете теми. След като се направи проверка от финансовата инспекция, този доклад идва при мен. Това нещо го сезираме и го даваме на прокуратурата. Къде е Левски в цялата ситуация? Вие се срещата и ни плашите с бутнове. Какво искате вие от нас? Да скрием този доклад. Няма как да го скрием, защото утре ще дойде прокуратурата да ме пита защо съм го скрил. Тези хора носят отговорност с техния печат относно доклада. Излиза, че ни плашите с бунт. Така излиза“, каза още Бойко Борисов.

Хиндлиян: Този модел на управление не е устойчив и това е видно

Сини сърца: Вярваме в сегашното ръководство на Левски

Синя България: Левски е тръгнал към своята финансова независимост

Ултрас Левски: Крайно време е Левски да спре да бъде разменна монета в разни игри

Приключи срещата между Бойко Борисов и феновете нa Левски

Прочетете още