Синя България: Левски е тръгнал към своята финансова независимост

| Левски, БГ футбол

Председателят на тръст „Синя България“ Даниел Стрезов заяви, че Левски е тръгнал към своята финансова независимост.

„Придобиването на акциите от феновете е процес. В момента изглежда, че клубът е тръгнал към своята финансова независимост“, сподели Стрезов.

„Имаме договорка, че ще получим документи и ще заявим пред общността така ли или не. Осъзнаваме, че моделът е грешен. Осъзнаваме, че това няма да се промени от днес за утре“, добави той.

„Това, че ние в България не познаваме други работещи модели, не означава, че такъв не съществува. И не означава, че ние не трябва да се опитаме да ги намерим и приложим.“

„Ако утре акциите бъдат депозирани, нямаме готовност да поемем чисто административно управлението на клуба, да не говорим финансово. Но от друга страна ние сме хората, които посрещаме и изпращаме поредната бащица. Едни и същи действия ще водят до едни и същи резултати. Рискът е концентриран само в едно място.“

 "Ясно си даваме сметка, че всеки следващ собственик си тръгваше от клуба, оставяйки го с все по-големи задължения. Даваме си сметка, че в момента клубът е тръгнал по правилен път. Правилно управление, организация в администрация и ДЮШ, правилна политика при трансферите. Преди това е имало безстопанственост."

"Имаме идеи, които са резултат от различни дискусии. В маркетинга има много какво да се подобрява", завърши Стрезов.

Бойко Борисов от протоколните кадри на МС: Акциите на Левски трябва да са при вас, феновете (ВИДЕО)

Ултрас Левски: Крайно време е Левски да спре да бъде разменна монета в разни игри

Хиндлиян: Този модел на управление не е устойчив и това е видно

Сини сърца: Вярваме в сегашното ръководство на Левски

Приключи срещата между Бойко Борисов и феновете нa Левски

Прочетете още