Председателят на Националния фенклуб на привържениците на Левски - Степан Хиндлиян заяви, че този модел на управление не е устойчив и това е видно. Той отчете, че през последната година Левски е стабилизиран под някаква форма.

„Поговорихме за доста неща. Някои съществени, някои не до там. Присъстващите държавни мъже, според мен се съгласиха, че моделът, по който се управлява футбола е погрешен и води до там, където се намира Левски“, сподели Хиндлиян.

„Беше предложено да си вземем акциите, каквото и да означава това. Така стоят нещата. Ние отговорихме, че ще си помислим. Спас Русев също ни казваше да си вземем акциите“, заяви той.

„Нещата, поставени по този начин, неминуемо вкарват феновете в тази игра. Под някаква форма, Левски е стабилизиран в последната година. Но ни е ясно, че този модел не е устойчив и това е видно“, допълни председателят на НКП на Левски.

„Министър председателят ни показа доклада, с който всички сте запознати. Не е ставало въпрос за вина - кой е виновен и кой е невинен. НКП ще излезе със становище. Ще седнем и ще взимаме решения“, каза още Хиндлиян.

Бойко Борисов от протоколните кадри на МС: Акциите на Левски трябва да са при вас, феновете (ВИДЕО)

Сини сърца: Вярваме в сегашното ръководство на Левски

Синя България: Левски е тръгнал към своята финансова независимост

Ултрас Левски: Крайно време е Левски да спре да бъде разменна монета в разни игри

Приключи срещата между Бойко Борисов и феновете нa Левски

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS