Чеферин: Не виждам как Ливърпул ще остане без титла

Президентът на УЕФА Александър Чеферин отново говори по актуалните теми, свързани с подновяването на шампионатите в Европа. Той сподели, че Ливърпул трудно ще остане без титлата, а надеждата е и че Серия А ще приключи с изиграването на всеки мач.

„Сезонът в Серия А ще бъде завършен. Оптимист съм и съм уверен, макар че не мога да обещая нищо в момента. Всичко зависи от ситуацията във всяка отделна държава. Серия А не е част от компетенцията на УЕФА, но мога да гарантирам, че няма да застрашим живота на никого и ще следваме инстукциите, за да намерим решение за всяко първенство, след като получим зелена светлина от правителствата.”

„Не виждам как ще се остави Ливърпул без титлата. Ако се завърнат на терена, вероятно ще спечелят Висшата лига. Ако не намерим начин да подновим, ще трябва да анонсираме шампион във всяко първенство.”

„За Шампионска лига, очакваме да приключи в същия формат, който си течеше и преди спирането” завърши Чеферин.

Чеферин постави краен срок за доиграване на ШЛ и ЛЕ

Чеферин: По-добре да се играе пред празни трибуни, отколкото да нулираме сезона

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още