Даниел Боримиров: Не е приятно при това тежко финансово състояние да се плащат глоби (ВИДЕО)

dsport.bg

Председателят на новия Управителен съвет на Левски Даниел Боримиров, който ще съвместява няколко дейности, включително и връзката с феновете, заяви, че "сините" ще направят всичко по силите си да ограничат глобите, които привържениците докарват на клуба. Той бе категоричен, че в това тежко финансово състояние, в което се намират столичани не е никак приятно да се дават допълнителни средства за различни санкции.

"Благодаря на Левски за поканата. Ресорите, за които аз ще отговарям - помощ на спортно-техническия щаб, мониторинг на ДЮШ, посланик на Левски в целия свят. Аз също така ще отговарям за връзката между клуба и нашите привърженици. Голямото ни желание да сплотим нашите фенове, да ги приобщим към бъдещите работни срещи и те да станат по-полезни за клуба".

"Още в началото казах, че ще бъда в подкрепа на Станимир Стоилов. Когато има нужда от помощ аз съм насреща. Затова сме екип. Ще работим заедно". 

"Първата крачка е направена и в понеделник ще се срещнем с доста фенове и ръководители на различните франции. На нея ще обсъдим доста неща, тъй като не е приятно при това тежко финансово състояние да се плащат глоби. Надявам се те да осмислят тяхното поведение в следващите мачове", каза Боримиров.

Наско Сираков: Всеки член на УС трябва да участва в подобряването на финансовото състояние на Левски (ВИДЕО)

Иво Ивков: Лицензът виси със страшна сила, бюджетът е изпилен докрай (ВИДЕО)

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още