Наско Сираков: Всеки член на УС трябва да участва в подобряването на финансовото състояние на Левски (ВИДЕО)

dsport.bg

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори пред медиите при представянето на част от новия Управителен съвет на клуба в лицето на Иво Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. Той бе категоричен, че всеки член на УС трябва да мисли как да участва в подобряване на финансовото положение на клуба.

"С г-н Борисов, генералният ни спонсор, обсъждахме нашироко вижданията ни за усправлението на Левски. Стигнахме до единодушно решение, че този Управителен съвет ще трябва да бъде от хора, който 24 часа, 7 дни в седмицата мислят и работят само и единствено за Левски. Това не е пълният състав на УС. Надяваме се до месец и половина той да бъде допълнен". 

"Не знам Даниел какво не е работил в Левски. Може да се каже, че завръщането му ще обедини почти всичко, което е вършил преди. Ние си представяме Боримиров, като лицето на клуба. Разчитаме много на сериозните връзки, които е изградил през годините. Вече свърши една сериозна работа за Левски. Той е свързан с най-големите успехи на клуба. Много разчитаме, че човек като него ще намери начин да предаде част от това желание и хъс, с които той защитаваше синята фланелка, и на сегашните футболисти".

"При всички положения ще искаме на Нова година да подобрим материала в първия отбор. Ако някой очаква грандиозни селекции по 7-8-10 човека, което се правеше години наред - този филм приключи. Максимумът, кйто можем да вземем е 2-3 души. Бъдещите попълнения на Левски ще бъдат избирани много внимателно. Финансовите параметри ще обсъждаме с генералния спонсор. Те също са запознати със ситуацията. В следващите три месеца ще работим по тези въпроси".

"Идеята на този УС е намиране на пари. Всеки един член терябва да мисли как да участва в подобряването на финансовото състояние на клуба". 

"Заставам зад решението си на Конгреса. Последните 30 години в България се издигна в клут лъжата, кражбата. Винаги съм се стремял да живея и действам според моите виждания. Заставам зад това свое решение. Казах го и преди конгреса - аз съм коректен човек. Заставам 100% зад решението си. Много неща обаче не ми харесаха - основно съставът на новия Изпълком. Аз съм за сериозна промяна, но трябва да я направи Боби Михайлов. С този Изпълком вече не вярвам как ще я направи".

"Надявам се в следващите 10 дни да отворим ваксионационен център пред стадиона, за да могат феновете и хората да се ваксинират спокойно. Трябва да се помисли, че ваксинирани и прекарали вируса да могат да ходят на стадионите. Виждаме как е навсякъде по света. Нищо не коства ваксинираните да присъстват спокойно на футболните срещи. Апелирам към властите да преосмислят това свое решение". 

"Много ще е грешно 48 часа след провеждането на конгреса да нападаме или да показваме каквито и да било очаквания. Аз предлагам да се даде шанс на Боби, който лично на мен ми обеща, че ще има промени в работата на БФС. Пак бих го подкрепил. Ние сме прекалено близки приятели. Вярвам, че той ще намери сила в себе си да промени нещата в българския футбол. Той има нужда от абсолютен рестарт".

Иво Ивков: Лицензът виси със страшна сила, бюджетът е изпилен докрай (ВИДЕО)

Даниел Боримиров: Не е приятно при това тежко финансово състояние да се плащат глоби (ВИДЕО)

Радослав Разпопов: Трябва да развием бранда ''Левски'', за да сме по-атрактивни за нови партньори (ВИДЕО)

Лъчезар Петров: Левски ще има светло бъдеще (ВИДЕО)

Избраха нов Управителен съвет на Левски, Боримиров влиза в него

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още