Димитров за затриването на Иртиш: Срам! Ръководството е виновно

Треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо коментира фалита на бившия си тим - казахсканския Иртиш. Спецът има два периода начело на отбора от Павлодар, а след това осъди тима за 1,2 милиона евро.

"Ужасно, срамно. Как да коментирам подобна новина? Срамно е за Павлодар и казахстанския футбол. Иртиш бе много титулуван отбор, който има много фенове. Не мога да повярвам, че това се случи. Но това е резултат от факта, че в клуба имаше хора, които изобщо не ги интересуваше какво се случва. Те слагаха своите интереси пред тези на останалите", каза Херо през sports.kz.

Бивш отбор на Херо обяви фалит

"Ръководството е виновно. Те натрупаха много задължения. И към мен и към много други хора в последните 2 години. Това е ужасен мениджмънт. Бях уволнен, защото не исках да участвам в схеми", добави Димитров.

"Имаше времена, в които не получавахме заплати по 5-6 месеца. Иртиш непрекъснато имаше проблеми в последните години. Това отново сочи към лошо ръководене на нещата", каза още Херо.

"Не искам да чувам името на Булат Бакауов (бел. ред. - губернатор на източноказахстанска област). Ако ви кажа какви думи изрече той по адрес на мен и моят екип... ", добави още той.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още