Джо Диксън изпрати писмо до медиите: От Левски ме изнудват

dsport.bg

Кадидат-купувачът на Левски Джо Диксън изпрати писмо до медиите, в което твърди, че в последните 72 часа хора от ръководството на Левски са променили условията на сделката и се чувства изнудван.

Dsport прави уточнението, че никой не може да бъде сигурен дали въпросното писмо е автентично и е изпратено именно от Джо Диксън. Факт е, че то е изпратено до имейл адресите на редица български спортни медии.

Фалшиво ли е писмото на Джо Диксън до медиите?

Ето какво се казва в писмото:

Уважаеми,

Това писмо е свързано с последните ми неформални преговори с настоящите собственици на ПФК Левски София и желанието ми да стана мажоритарен акционер в най-популярния и успешен български футболен клуб. Както всички вече знаете, ние постигнахме джентълменско споразумение с настоящото ръководство.

Въпреки това, през последните 72 часа няколко души свързани със собствеността на клуба започнаха да изнудват мен и моите партньори, променяйки вече договорените условия за придобиване.

Искам да подчертая активното участие в този процес на г-н Георгиев, който първо започна като посредник в преговорния процес.

Ние, като уважавано юридическо лице, няма да толерираме такава намеса в нашите бизнес въпроси и ще обмислим по-нататъшните си действия.

Джоузеф Диксън

Играч на Стейнс Таун за мистериозния Джо Диксън: Чувал съм само хубави неща за него

Батков: Силно се надявам информацията за новия собственик на Левски да е грешна

Още мистерии около Джо Диксън

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още