Фалшиво ли е писмото на Джо Диксън до медиите?

dsport.bg

Част от българските медии, включително и dsport, получиха на електронните си адреси писмо, за което се твърди, че е изпратено от кандидат-собственика на Левски Джо Диксън.

Джо Диксън изпрати писмо до медиите: От Левски ме изнудват

Източници на Дарик радио и dsport, близки до Левски и до Джо Диксън, са категорични, че писмото е фалшиво и не е изпращано от Джо Диксън. Самият той в момента обмислял реакция, с която да опровергае написаното по-рано от негово име.

Прави впечатление, че писмото е изпратено от имейл адрес, който по никакъв начин не отговаря на имиджа на фирма като тази, която Диксън представлява ([email protected]).

Също така в писмото има и две правописни грешки - successfulL, busSiness.

Припомняме, че писмото, за което се твърди, че е фалшиво бе изпратено по време или малко след среща, на която Диксън обсъждаше сделката заедно с Наско Сираков и Станимир Стоилов.

Играч на Стейнс Таун за мистериозния Джо Диксън: Чувал съм само хубави неща за него

Батков: Силно се надявам информацията за новия собственик на Левски да е грешна

Още мистерии около Джо Диксън

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още