Феновете на Левски ще влизат на мач само с персонални билети

dsport.bg

Феновете на Левски ще имат възможност да закупуват билети за домакинствата и гостуванията на отбора само срещу предоставяне на лични данни. Това ще стане възможно след започване на кампанията за закупуване на членски карти успоредно с абонаментните карти и ще е част от борбата на клуба с избягване на ситуациите от двубоя срещу Ботев. 

"Ние като клуб няма как да толерираме подобно поведение, което видяхме в Коматево. Този конфликт  тлее от доста години. Най-важното, около което обедини УС е, че ние като клуб ще вървим постепенно към персонализация на билетите и ще продаваме билети само срещу лични данни. Имаме възможност да синхронизираме процеса с пускането на членските карти. Така ще може да продаваме билети за домакинствата и гостуванията само срещу членски или абонаментни карти. Ще си запазим правото при следващите домакинства да идентифицираме извършителите. Няма да има свободна продажба на билети на фенове за провинцията", заяви днес Павел Колев.

"Предупредихме полицията в Пловдив, че се очаква напрежение. Предвид условията на стадиона в Коматево проблемът е сериозен и те трябва да вземат мерки. Това не е изключение. Това го правим преди всеки мач в провинцията. Дори сме изисквали фракциите да бъдат разделени. Ако полицията е казала, че не е знаела то това не е вярно. Нещо подобно се случи в Монтана, но в по-малък мащаб. Това беше казано от нас", допълни Колев.

Шефът в Левски заяви, че се е обсъждала и темата за съдийството. "Относно съдийството това, което ще отправим като послание е, че в пореден мач от началото на сезона се допускат грешки в ущърб на Левски, които повлияват на крайния резултат. Ние си запазваме правото, заедно с феновете, да реагираме, ако това продължи", каза Павел Колев.

Павел Колев: Очакваме не само генерален, но и още по-малки спонсори

Левски с още един рекламен партньор

Левски представя членски карти ''Аз съм Левски''
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още