Павел Колев: Очакваме не само генерален, но и още по-малки спонсори

dsport.bg

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че до края на тази или другата седмица ще се финализират преговорите за генерален спонсор. Освен това ще бъдат подписани договори и с по-малки спонсори.

"Водим разговори за генерален спонсор. Скоро ще има новини по тази тема. Ще има новини не само за генерален, а и за по-малки спонсори. Надявам се в следващите десетина дни да подпишем договорите. Разчитаме и да реализираме изходящи трансфери. Има две реални оферти за наши играчи в клуба. Разполагаме около 30 000 лева. Плащаме каквото може да платим, другото го отлагаме. Не е имало момент, в който да останем без пари", заяви Колев. 

Очакваме да получим 100 000 лв от бившия спонсор Спас Русев, но тези приходите не са достатъчно. Детайлната справка за парите ще направим другата седмица. Имаме споразумение с доста от футболистите относно заплатите", каза Колев. " Холмар сагата беше много дълга и основно произтече от факта, че имахме голямо задължение под формата на заплати. Той се прибра в Исландия, за да се възстанови от операция. След като се възстанови от операцията разговаряхме по телефона. Когато едната стран не си изплънява договора по плащане на заплати другата страна не е длъжна да тренира. Разговорът беше дали има клуб дали иска да го вземе и при какви условия. Всичко приключи със споразумение с играча, че той ще се откаже от заплатите, а ние ще го пуснем като свободен агент", допълни още шефът на "сините".

Феновете на Левски ще влизат на мач само с персонални билети

Павел Колев: Очакваме не само генерален, но и още по-малки спонсори

Левски с още един рекламен партньор

Левски представя членски карти ''Аз съм Левски''

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още