Гуардиола е сигурен, че Ман Сити ще играе в Шампионската лига

Треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е сигурен, че тимът ще спечели обжалването срещу двугодишната забрана извън европейските клубни турнири.

„Гражданите“ очакват решението на Спортния арбитражен съд (КАС) на 13 юли. Клубът получи забрана извън Европа за срок от две години от УЕФА през февруари, след като бе намерен за виновен в нарушаването на правилата за Финансов Феърплей. Случаят им беше изслушан от КАС миналия месец, но решението беше отложено за средата на юли.

„Готови сме. Имам огромна увереност и доверие у хората, които ще получат разрешение да играят в Шампионска лига, защото искаме да участваме в турнира през следващите сезони. На 13 юли ще разберем решението, надявам се, за клуба, всички работещи, играчи и хора от персонала – да продължим да израстваме като клуб и през идните сезони“, заяви испанецът.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още