Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели впечатленията си след контролата на "моряците" срещу Етър, спечелена от неговия тим с 3:1. 

Черно море записа успех и във втората си контрола за деня

"За това работим  - да сме готови за началото на сезона. Надяваме се да се освежат играчите за първите мачове. Играем ранни мачове в първите два кръга, в жегата. Надявам се това, че сме работили в такива условия, да ни помогне. 

Търсихме момчетата да играят цял мач. В последните минути не съм доволен, просто изчаквахме да свърши мачът. Не искаме да вкарваме 10 гола, но да се държи някакво темпо. Доволни сме от желанието на всички. 

Някои чужденци се адаптират по-добре, други не чак толкова. Колективът ги е приема и им помага да влязат. Селекцията приключи. Доволен съм от конкуренцията на отделните постове, макар че искам повече старание от някои от по-младите футболисти. Амбицията не я виждам в някои и трябва да се посъбудят. 

Даниел Димов не можем да дадем прогнози кога ще е готов. Утре му свалят шевовете. Дори лекарят не може да даде срок - казват от 2 до 6 месеца. Велислав Василев започна да бяга, надявам се връзката на рамото му да е стабилна, за да няма повече проблеми. Той и Евгений Сердюк със сигурност ще влязат в отбора по-рано от Дани Димов", сподели Илиев. 

Още от Илиан Илиев чуйте в аудио файла. 

Черно море с победа в първата си контрола за деня

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS