Собственикът на Локомотив София Иван Василев говори пред медиите преди началото на лятната подготовка на „железничарите“. Той коментира осветлението на стадиона в квартал „Надежда“, като се възмути, че държавата на помага на институция като Локомотив София.

„Очаква ни по-добър сезон от миналогодишния. Мисля, че бяхме достатъчно лоялни с Иван Колев, както и той с нас. Две години са достатъчни. Спрях се на нещо ново. На Локомотив София не му отива да играе в групата на изпадащите. Времето е малко, дано намерим нови попълнения. След един месец е първият мач.

Кои са спонсорите? Основно съм аз. Откъде да има помощ? Аз съм рекордьор на Гинес тъпотия, че поставям на осветление на държавен стадион. Ще струва 615 000 лева. За първия или втория мач се връщаме. Да дойдат да ме плюят още. Всичко тук сме направили аз и моят екип – на държавна земя. Локомотив София е институция. Ще видите, че не сме асансьор. Няма да има празно място тук. 323 000 лева ми струваше наема на националния стадион. Локомотив София ме е създал като човек. Тук мина животът ми. С псуване и глоби не ни помагат“, каза Василев.

Бразилец се присъедини към Локо Сф, клубът наказва Рапосо (ВИДЕО)

Поп освети първата тренировка на Локомотив София (ВИДЕО)

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS